Alblikerz | Autoliker Shqiptar | Autopelqyes Shqiptar | Autopelqyes fanpage
INFO! Nëse, pasi që të lejoni tokenin, shfaqet një faqe e bardhë, gjithqka është në rregull. Ju vetëm duhet të klikoni në "Merr Tokenin", dhe të vazhdoni.

Hapi 1 - Lejo App Hapi 2 - Merr Access Token

Ne kemi të gjitha mjetet që ju duhen!


Ne kemi ndërtuar të gjitha mjetet për përdoruesit tanë dhe të gjitha mjetet tona punojn me Graph API të Facebook/Instagram. Ne ju ofrojm mjetet më të avancuara automatike per rrjete socjale, pa paguar asnjë cent (Duke lën anash fakturat e internetit). Për të përdorur mjetet tona ti duhesh të kyçesh dhe do të transferohesh në kryefaqe. Zgjedh një mjet dhe përdore atë, mbaje mend se duhet të presësh 5minuta për të përdorur përsëri.

Facebook Auto Pëlqyes

Përdore auto pëlqyesin tonë për të shtuar pëlqime në Postime/Foto/Video etj. Ti do të marrësh 100 pëlqime për qdo përdorim.

Facebook Auto Komentues

Përdore auto komentuesin tonë për të shtuar komente në Postime/Foto/Video etj. Ti do të marrësh 50 komente për qdo përdorim.

AutoPëlqyes Për Faqe

Përdoreni autopëlqyesin tonë të faqeve për të shtuar pëlqime në faqen tuaj. Ti do të marrësh 100 pëlqime për përdorim.
Facebook Auto Friends V1

Përdoreni auto friends tonë për të marrur kërkesa shoqërie. Ti do të marrësh 100kerkesa për përdorim.

Auto Pranues Kërkesave Të Shoqëris

Përdoreni auto pranuesin e kërkesave të shoqërisë, krijuar nga ne për të pranuar të gjitha kerkesat e shoqërisë me një klikim.

Facebook Auto Friends V2

Përdore AutoFriends V2, krijuar nga ne për të dërugar kërkesa nga antarët e një grupi. Ti mund të dërgosh 70 kërkesa për përdorim.


AutoPëlqyes I Postimeve Të Faqeve

Përdore autopëlqyesin e postimeve të faqeve krijuar nga ne, për të shtuar pëlqime në statuset/fotot e postuara nga faqet tuaja. Ti do të marresh 100 Pëlqime për përdorim.

AutoFshij Postimet

Përdore këtë mjet për të fshirë të gjitha postimet nga profili ose faqja juaj.

AutoNdjekës

Përdore këtë mjet për të shtuar ndjekës. Ti do të marrësh 100 ndjekës për përdorim.
Autoliker me URL

Përdore auto pëlqyesin tonë për të shtuar pëlqime në Postime/Foto/Video etj me URL. Ti do të marrësh 100 pëlqime për qdo përdorim.

Autoliker për Koment

Përdore autopëlqyesin tonë për të shtuar pëlqime në komente me URL. Ti do të marrësh 100pëlqime për përdorim.

AutoFshij Shoqërinë

Përdore këtë mjet, krijuar nga ne për të fshirë të gjithë shoqërin tuaj në facebook.
Facebook AutoNgacmues

Përdore auto ngacmuesin tonë për të marr ngacmime në llogarin tuaj. Ti do të marrësh 100 ngacmime për përdorim.

Instagram AutoPëlqyes

Përdore auto pëlqyesin tonë për të marrë pëlqime në fotot tuaja në instagram . Ti do të marresh 50 pëlqime për përdorim.

Instagram AutoNdjekës

Përdore auto ndjekësin tonë pë instagram për të marrur ndjekës në llogarin tuaj . Ti do të marrësh 35 ndjekës për përdorim.

© 2014-2016 Alblikerzz. Të gjitha të drejtat e rezervuara